fbpx

Police X Lewis Hamilton

Saradnjom lifestyle brenda Police, grupe De Rigo i Lewisa Hamiltona, peterostrukog svetskog prvaka Formule 1, moda i motori ponovno su udružili svoje resurse spajajući koncept brzine i dizajna, što je rezultovalo Hamiltonovom prvom kolekcijom od 10 modela naočara nazvanom Police X Lewis Hamilton.

Nova kolekcija naočara Police predstavljena je na F1TV Grand Prixu u Italiji

Odražavajući pilotski stil i duh brenda Police, svaki model se ističe snažnim i prepoznatljivim dizajnom koji ujedinjuje elemente klasičnog retro stila koji je nadahnut modno osveštenim trendovima, stvarajući modele snažnog i ikoničnog dizajna – savršene i u skladu s likom peterostrukog svetskog prvaka Formule 1. 

KAKO IZGLEDAJU NAOČARE Police X Lewis Hamilton

Tanke linije u kreacijama modela predstavljaju najprepoznatljiviji dekorativni element u kolekciji, koji uz Lewis Hamilton Panther logo, čini prepoznatljivo obeležje koje krasi sve modele. Posebna pažnja posvećena je izboru materijala, bio acetat – zbog svoje održivosti, a titan i guma zbog svoje efikasnosti.

Kolekcija od ukupno 10 modela Police X Lewis

Kolekcija se sastoji od ukupno 10 modela: sedam sunčanih i tri dioptrijska okvira. Modele  iz kolekcije prati elegantna personalizovana futrola Police X Lewis Hamilton. 

LEWIS HAMILTON - O STVARANJU KOLEKCIJE

Na predstavljanju kolekcije Lewis Hamilton je izjavio: “Stvaranje ove kolekcije u saradnji s brendom Police bilo je neverovatno iskustvo. Osećao sam se izuzetno motivisanim i počašćenim što mogu učiti od vrhunskih dizajnera.”

enrico furlan - o stvaranju kolekcije

Svoje oduševljenje nije krio ni Enrico Furlan, kreativni direktor De Rigo Visiona koji je izjavio: “Prava ikona F1 i sveta mode, Lewis Hamilton koristi naočare kao jedan od svojih prepoznatljivih modnih dodataka. Bio je oduševljen kada smo ga pozvali da u saradnji s brendom Police realizuje svoju prvu kolekciju naočara.”

Maja Jakovljević Optometrist-Kontaktolog

Svakodnevno uviđam koliko klijentima znači moja posvećenost. Vrlo često dolaze zabrinuti, razočarani i sa mnogo nedoumica, posebno kada je u pitanju njihovo dete. Zato je moj pristup sve objasniti na način na koji oni razumeju. Ništa nije toliko strašno koliko neinformisanost. Jako mi je važno da se naš susret završi sa poverenjem i na obostrano zadovoljstvo. Verujem da se svaki moj klijent uvek oseća kao da je jedini, bez obzira na obim mog posla i ukupan broj pregleda u toku dana. Vreme jeste novac, ali moji klijenti su za mene najveće bogatstvo.