fbpx

O nama

„UNA“ je specijalistička očna ordinacija i optika koja svoj renome temelji na porodičnoj tradiciji dugoj četrdeset godina. Kao mala, lokalna porodična kompanija, izdvojili smo se po pružanju kompletne usluge, uz rešavanje svih problema vezanih za vid. Naša misija je doprinos zdravom vidu tokom života. Nastojimo premašiti očekivanja naših pacijenata visokokvalitetnom uslugom, rešenjima i proizvodima. Posvećeni smo ostajanju na vrhu naše profesije uz najsavremeniju opremu i kontinuiranu edukaciju. Verujemo da pružajući pacijentima najviši kvalitet nege, poboljšavamo kvalitet njihovih života.

Iako je „UNA“ postala sinonim za kvalitet i najbolja rešenja, u svakom trenutku možemo ponuditi ne samo najnovija i najsofisticiranija rešenja, već i zadovoljiti potrebe klijenata svih uzrasta i želja. I dalje nameravamo u svakom pogledu pratiti, ne samo estetske trendove, već i sve tehnološke novosti u okviru struke.

Dr Vlado Miletić

SPECIJALISTA OFLTALMOLOG KONTAKTOLOG

ordinacija@optikauna.com

Medicinski fakultet završio u Beogradu 1975. godine. Specijalizaciju i postdiplomski studij za magisterium 1985. godine u Zagrebu. Član je Udruženja oftalmologa i kontaktologa Srbije.

Maja Jakovljević

OPTOMETRIST KONTAKTOLOG
optometrist@optikauna.com
 
Završila PMF Novi Sad, Departman za fiziku, Smer Optometrija
Prvi strukovni optometrista u Srbiji. Od 2000. godine zaposlena u porodičnoj kompaniji.