fbpx

REŠENJA ZA VOZAČE - OFTALMOLOŠKA SOČIVA EyeDrive

INOVACIJA ZA VOZAČE.
EyeDrive tehnologija sa Reflect Control tehnologijom, inovacija je koju možemo usporediti sa razvojem električnih automobila u automobilskoj industriji.
Ovaj novi segment oftalmoloških sočiva specijalno je dizajniran za neometan, jasan vid danju i noću – savršeno rešenje za sve vozače. Uz novu Reflect Control tehnologiju ovo su jedinstvena oftalmološka sočiva za vožnju, koja pružaju opušten vid i sigurnu vožnju bez obzira na vremenske uslove, tokom čitavog dana.

Prednosti za nosioca:

• Značajno smanjenje blještanja svetala koja dolaze u susret 
• Smanjenje blještanja uličnih svetiljki
• Pružaju oštar vid i danju i noću
• Svi objekti izloženi blještanju su bolje vidljivi
• Pružaju opušten vid i sigurnu vožnju bez obzira na vremenske uslove, tokom celodnevnog nošenja..

Reflect Control - KONTROLA REFLEKSIJE - NOVITET U TEHNOLOGIJI IZRADE OFTALMOLOŠKIH SOČIVA

Reflect Control tehnologija je osnova za izradu EyeDrive sočiva. Pruža jedinstvenu kombinaciju dizajna i dorade na sočivu.

Smanjuje nelagodnosti koje mogu biti izazvane blještanjem svetala za vreme vožnje koja dolazi iz različitih izvora te pojačava kontrast. Za vreme loših svetlosnih uslova, noćna refleksija s EyeDrive sočivima je do 90% niža u pordjenju sa standardnim sočivima (bez AR-a indeksa 1.6) i 57% niža u odnosu na ostala oftalmološka sočiva koja su dostupna na tržištu.

Takođe, i u toku dana, EyeDrive sočiva pružaju iste performanse kao organska sočiva sa svim zaštitnim slojevima. Noću, njihova uloga je dvostruko bolja. Zahvaljujući širokim vidnim poljima, nova tehnologija doprinosi kvalitetnom vidu vozača, bez obzira na zonu gledanja.

Maja Jakovljević Optometrist-Kontaktolog

Svakodnevno uviđam koliko klijentima znači moja posvećenost i razumevanje. Vrlo često dolaze prepuni nedoumica i zabrinuti, posebno kada je u pitanju njihovo dete. Zato je jedan od mojih pristupa sve objasniti na način na koji oni razumeju. Ništa nije toliko strašno koliko neinformisanost. Jako mi je važno da se naš susret završi sa poverenjem, olakšanjem i na obostrano zadovoljstvo. Verujem da se svaki moj klijent uvek oseća kao da je jedini, bez obzira na obim mog posla i ukupan broj pregleda tog dana. Vreme jeste novac, ali moji klijenti su za mene najveće bogatstvo.