fbpx

Silhouette - Sinonim za lakoću naošenja naočara

Silhouette – Sinonim za lakoću naošenja naočara, najlakše naočare na svetu, proizvedene u Austriji, nabavite ih u Pančevu u Očnoj ordinaciji i optici UNA

Izuzetna estetika često proizlazi iz kombinacije dva naizgled suprotna pola. Naočare Silhouette uvek su uspele svladati ovu umetnost: postići neusporedivu lakoću unutrašnjom snagom. Ostati veran sebi i neprestano postavljati nove izazove. Stvoriti bezvremenski dizajn koji takođe udovoljava duhu vremena. Austrijska tradicija proizvodnje klasičnih i inovativnih naočara koja seže još od 1964. Proizvodna filozofija – izradom i naglaskom na ručnom radu – slična je filozofiji domaće radinosti. Rezultat su jedinstvene naočare koje će vas oduševiti i iznenaditi u smislu svoje inovativnosti. Vrhunski dizajn i visokokvalitetni materijali stvaraju jasnoću dizajna koja izražava individualnost ljudi koji ih nose.

Silhouette - Jer ste jedinstveni

Inovacija

Silhouette je revolucionirao svet naočara sa najlakšim naočarama na svetu. Izuzetno visoki standardi izrade i upotreba najnovijih materijala i proizvodnih tehnika omogućavaju nam stvaranje novih i inovativnih proizvoda.

Strast

Silhouette je od samog početka uvek sledio viziju koja vredi i danas: Stvaranje najlakših naočara na svetu. U svoj rad ulažu srce i dušu kako bi svoju viziju pretvorili u stvarnost.

Individualnost

Neograničene mogućnosti u obliku, boji i dizajnu izražavaju ono što par Silueta naočara čini jedinstvenim: Vašu osobenost.

Lakoća

Inovativni materijali i puristički dizajn definišu nepogrešivu lakoću njihovih naočara. Probajte i osetite – teške su samo 1.8 grama (bez dioptrijskih sočiva).

Dizajn

Naočare Silhouette predstavljaju klasični dizajn, koji je također u skladu s duhom doba. Cilj im je jasnoća, koja će otkriti vašu osobnost u svim aspektima.

Naočare se proizvode u Austriji od 1964. Na taj način garantuju visok kvalitet i izvanrednu izradu koristeći najfinije materijale, osiguravajući da njihove naočare nemaju konkurenciju kad je u pitanju udobnost.

Maja Jakovljević Optometrist - Kontaktolog

Svakodnevno uviđam koliko klijentima znači moja posvećenost i razumevanje. Vrlo često dolaze prepuni nedoumica i zabrinuti, posebno kada je u pitanju njihovo dete. Zato je jedan od mojih pristupa sve objasniti na način na koji oni razumeju. Ništa nije toliko strašno koliko neinformisanost. Jako mi je važno da se naš susret završi sa poverenjem, olakšanjem i na obostrano zadovoljstvo. Verujem da se svaki moj klijent uvek oseća kao da je jedini, bez obzira na obim mog posla i ukupan broj pregleda tog dana. Vreme jeste novac, ali moji klijenti su za mene najveće bogatstvo.